Retro Panel

Tablă Retro Panel

Panourile de acoperiș din tablă fălțuită cu îmbinare click reprezintă o soluție modernă în domeniul producției de acoperișuri, cât și o alternativă simplă și rapidă pentru acoperișurile tradiționale “cu falt”. Acest tip de învelitoare metalică poate fi ales pentru a acoperi casele rustice sau obişnuite cu acoperiş normal, ce necesită renovare, dar şi pentru clădirile noi sau moderne.

Flexibilitatea ȋnvelitorii metalice Retro Panel permite acoperirea clădirilor cu ȋnclinație foarte mare, ȋnvelirea clădirilor atipice, cum ar fi clădirile de patrimoniu, păstrȃnd linia arhitecturală a clădirii. De asemenea, clădirile de birouri sau centrele comerciale pot fi acoperite cu Retro Panel fără a interveni negativ asupra aspectului estetic al clădirii.

Avantaje:
  • montaj rapid și ușor
  • estetică incontestabilă a acoperișului cu înclinație mare
  • panouri fără elemente de fixare vizibile (șuruburi)
  • preprofilare longitudinală pentru a crește rigiditatea acoperișului
  • posibilitatea executiei acoperișului, cu panta de min. 8⁰
  • gamă variată de nuanțe
Caracteristici Tehnice
Material Tablă din oțel, zincată pe ambele părți protejată cu poliester
Grosime nominală 0,45 - 0,6 mm
Lățime totală 542 mm
Lățime utilă de acoperire 500 mm
Înălțimea faltului 25 mm
Greutatea pe suprafață 4 - 5 kg/mp
Lungimea foilor de tablă 700 - 8000 mm
Garanție finisaj lucios 10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Garanție finisaj mat 15 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Garanție finisaj GrandeMat 30 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Durată de viață 60 de ani pentru acoperiș, rezistență la variațiile de temperatură

Gamă de culori

Finisaj Lucios

Finisaj Mat

Finisaj Grande Mat

*Culorile pot fi reprezentate diferit de la un ecran la altul. Pentru siguranţă cereţi paletarul de culori de la reprezentantul ACOMAT.

Un acoperiş care se adaptează nevoilor tale – alege acoperiș Retro Panel

O soluţie pentru acoperirea clădirilor cu înclinaţie foarte mare sau a clădirilor atipice poate fi cea a alegerii unui panou de acoperiş din tablă fălţuită. În special când acest tip de panou se potriveşte foarte multor tipuri de clădiri, de la cele rustice, până la cele de patrimoniu sau moderne. Retro Panel este un astfel de sistem de acoperiş marca Bilka, care se particularizează, dincolo de versatilitatea sa, şi printr-un sistem de îmbinare simplu şi rapid, care îl recomandă ca una dintre cele mai practice soluţii pentru acoperişuri.

Realizat din tablă de oţel, zincată pe ambele părţi şi protejată cu poliester, Retro Panel asigură protecţia indispensabilă oricărui acoperiş, acoperind totodată o arie extrem de largă de tipuri de clădiri pentru care poate fi cea mai bună opţiune. În special datorită sistemului său de îmbinare de tip „click”, care permite o montare rapidă, dar şi dimensiunilor variabile ale panourilor care se debitează în funcţie de nevoile particulare ale fiecărui proiect. Astfel, vei putea alege pentru proiectul tău orice dimensiune ai nevoie, atât timp cât se încadrează între limitele minime şi maxime de 700 mm şi respectiv 8000 mm. Plus că poţi alege din peste 50 de variante de acoperiş în funcţie de culoare, grosime şi finisaj.

Finalizează-ţi proiectele simplu şi eficient alegând un acoperiş Retro Panel, flexibil şi versatil

Indiferent dacă proiectul tău vizează realizarea unui acoperiş pentru un centru comercial, pentru o clădire de birouri sau pentru o casă, Retro Panel poate fi o bună alegere pentru a-l finaliza. Pentru că acest tip de panou dispune de nenumărate variabile tehnice concepute să se ajusteze fiecărui proiect în parte. Astfel, poţi alege dintre grosimi ale panoului cuprinse între 0, 45 mm şi 0,6 mm, între lungimi ale foii de tablă cuprinse între 700 şi 8000 mm, între diverse tipuri de finisaj şi diverse nuanţe, fie ele mate sau lucioase. Iar în funcţie de finisajul ales poţi beneficia de garanţii pentru caracteristicile de culoare şi coroziune cuprinse între 10 şi 30 de ani. Plus că cele peste 29 de nuanţe de culoare dintre care poţi alege îţi conferă un avantaj estetic indiscutabil, putând alege exact culoarea potrivită proiectului tău.

Alegând Retro Panel pentru a definitiva proiectul tău alegi deopotrivă eficienţa, dar şi flexibilitatea de care ai nevoie pentru ca rezultatul să fie exact cel pe care ţi-l doreşti. Simplu de monat şi, implicit, econom, rezistent şi durabil, beneficiind de o durată de viaţă estimată la 60 de ani şi extrem de versatil, acest tip de acoperiş se numără printre cele mai practice soluţii. Iar atunci când poartă amprenta Bilka devine şi o soluţie completă şi de calitate, cele 10 straturi de acoperire din care este realizat, asigurând protecţie optimă oricărui acoperiş. Deopotrivă în faţa intemperiilor, dar şi a trecerii timpului. Pe de o parte datorită materialelor calitative folosite în realizarea acestor panouri, iar pe de alta datorită tocmai acestei tehnologii multistart care protejează tabla de oţel de umiditate şi, deci, de coroziune. Tocmai pentru ca proiectul tău să poată beneficia de toate avantajele unui acoperiş nu numai versatil, dar şi de calitate.